DISCLAIMER
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voor u samengesteld. Deze website is een particulier initiatief.
Het doel van deze site is het bieden van zuivere en objectieve informatie over diverse aspecten die betrekking hebben op Lipoedeem in de breedste zin van het woord.
Iedere bezoeker van deze site stemt uitdrukkelijk in met de inhoud/bepalingen van deze disclaimer.
U kunt bij mij het informatieboek Lipoedeem met CD bestellen. Hiermee verdien ik geen geld. Ik moet dit elders laten printen en maken. Het wordt u tegen kostprijs geleverd.

Aansprakelijkheid:

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voor u samengesteld. De geboden informatie kan op geen enkele wijze de adviezen van uw arts of apotheker of andere zorgverlener vervangen.
De informatie op deze site kan en mag niet worden gebruikt voor het stellen van uw eigen diagnose met betrekking op een gezondheidsprobleem. U kunt wel deze informatie meenemen naar uw zorgverlener, arts om hem of haar vervolgens diagnose en/of advies te vragen.

Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor tekstuele en/of  feitelijke onjuistheden en mogelijk daaruit voortvloeiende schade in welke vorm dan ook.
Een bezoek aan deze site mag nooit een consult aan uw arts vervangen. Raadpleeg altijd uw arts of specialist.
Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten ontleend worden.
U wordt verzocht niets van deze website te kopiëren, tenzij het om gegevens gaat die u mee wilt nemen naar uw huisarts/specialist om een diagnose te bewerkstelligen.

De website is zorgvuldig gemaakt. Echter het kan zijn dat iets niet volledig of actueel is of  iets kan voor meerdere uitleg vatbaar zijn of zelfs per abuis onjuistheden bevatten. Wij zijn niet aansprakelijk voor de juistheid voor de aangeboden informatie, doch wij beloven u er alles aan te zullen doen om correct te zijn. Denkt u dat er iets niet juist is, kunt u altijd de webmaster mailen.

De site kan gekopieerde bestanden bevatten; deze zijn alleen bij afwezigheid van een verbod gekopieerd.

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze site verkregen is.STATEMENT

Lieve lezer,
Mijn naam kom ik steeds vaker tegen op internet. Vaak zeer gewenst, correct en opbouwend. De ziekte Lipoedeem wordt gelukkig steeds bekender. Ik merk een enorm verschil met 9 jaren geleden.
Het is me gelukt om Lipedeem wereldwijd op de kaart te zetten. Een groot aantal vrouwen, ze zijn niet meer te tellen zoveel, hebben dankzij mijn site de diagnose gekregen. En deze vrouwen ontwikkelen op hun beurt ook weer activiteiten om Lipoedeem bekender te maken.
We zijn er echter nog niet, dus binnen mijn vermogen zal ik er voor blijven vechten om Lipoedeem bekendheid te geven en de kennis die ik heb te vergroten en te delen met anderen.

Soms echter, kom ik mijn naam tegen waar ik iets minder blij mee ben. Dan wordt mijn naam genoemd terwijl ik er niets van weet of worden er dingen vermeld die ik gezegd zou hebben, die niet zo zijn gezegd. (van die via, via verhalen waarvan niemand meer weet waar het eigenlijk vandaan komt). Het zal vast niet negatief bedoeld zijn, maar:
mocht je elders iets lezen over wat ik gezegd zou hebben, verifieer dit alsjeblieft met mij.

Bijvoorbeeld: ik kwam laatst op een blog een uitspraak tegen van iemand die zei dat ze ergens had gelezen dat ik een vrouw met Lipoedeem een bepaalde behandeling had afgeraden.
Aangezien ik geen arts ben, mag ik mensen geen therapie en /of behandeling aan- of afraden.  Het wel of niet een behandeling gaan volgen, is ten alle tijde iets van je met je arts en/of specialist en/of therapeut moet bespreken.
Wat ik wel kan doen is mijn mening geven over iets, gebaseerd op mijn eigen ervaring of door ervaringen die jullie met mij hebben gedeeld. Maar een behandeling wel of niet volgen, zal altijd iemand zijn eigen keuze moeten zijn.

Blijf zelf alert. Laat je niet zomaar iets aanpraten. Onderzoek en verifieer.

Ik wens een ieder veel wijsheid, liefde en gezondheid.
Double click to edit
Welkom op de eerste en grootste site over de ziekte

LIPOEDEEM -  LIPEDEMA - LIPOEDEMA